| welkom bij Vmotive

Veelgestelde vragen

Gesloten autotransport is een methode om voertuigen te vervoeren waarbij de auto wordt geladen in een afgesloten trailer. Deze gesloten omgeving beschermt het voertuig tegen weersinvloeden, stof, puin en andere externe factoren.

Gesloten autotransport biedt een extra laag bescherming voor jouw auto. Het is vooral aan te raden voor luxe auto’s, klassieke auto’s, antieke voertuigen en andere kostbare voertuigen die extra zorg en bescherming vereisen. Dit om u ervan te verzekeren dat de wagen in onberispelijke staat blijft tot aan de eindbestemming.

Er worden speciale spanbanden over de banden gespannen om de auto tijdens het transport veilig op zijn plaats te houden. Bij Vmotive hebben we de nodige kennis in huis om uw voertuig veilig te kunnen laden en vastzetten om schade tijdens het transport te voorkomen.

Standaard is er geen verzekering voorzien voor het transport van uw wagen.  Indien gewenst kunnen wij u een optionele full omnium verzekering aanbieden (met een standaard tot €500.000) voor het transport van uw wagen. Dit aan een tarief van 0.12% van de aantoonbare verzekerde of getaxeerde waarde  van uw voertuig. Indien uw voertuig een hogere waarde heeft kan deze ook verzekerd worden op aanvraag.

Het wordt aanbevolen om persoonlijke spullen uit de auto te halen tijdens het transport, omdat deze niet verzekerd zijn en beschadigd kunnen raken tijdens het laden en lossen. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigde of verloren persoonlijke spullen.

De levertijd varieert afhankelijk van de afstand en het transportschema. Bij Vmotive kunnen we u een geschatte levertijd geven op basis van de specifieke route en omstandigheden. neem contact op met ons voor meer concrete informatie voor uw transport.