| Vmotive transportdienst

Gesloten autotransport binnen Europa

Vmotive - pijltje
| STATE-OF-THE-ART TRAILER

De voordelen van gesloten autotransport?

Bij Vmotive geloven we in het leveren van de hoogste standaard van zorg voor uw auto tijdens het transport. Onze gesloten state-of-the-art Brian James RT6 trailer biedt tal van voordelen, waaronder:

Volledige bescherming

Uw voertuig wordt beschermd tegen weersinvloeden, stof en andere omgevingsfactoren (zoals bijvoorbeeld steenslag) die schade kunnen veroorzaken aan uw voertuig.

Vertrouwelijkheid

Uw auto wordt discreet vervoerd in de afgesloten trailer waardoor er geen bekendmaking is van het getransporteerde voertuig.

Veiligheid

Onze chauffeur is een ervaren professional met een passie voor auto’s die uw voertuig met de grootst mogelijke zorg behandelt.

| kies voor vmotive

Waarom kiezen voor Vmotive

Bij Vmotive zijn we trots op onze toewijding aan klanttevredenheid en de zorg voor uw voertuig alsof het ons eigen bezit is. Wanneer u voor Vmotive kiest, kunt u rekenen op:

Autotransport met de grootste zorg

Bij Vmotive staan we klaar om uw auto veilig en met de grootste zorg binnen Europa te transporteren. Of u nu een particuliere eigenaar, een autodealer of een autocollector bent, wij zijn er om aan uw behoeften te voldoen.

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat of om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen met het transporteren van uw wagen.

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat of om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen met uw gesloten auto-transportbehoeften.